fbpx

Blog

Latest Industry News

Z250 2019

 

Z250ABS 2019 SUDAH UPGRADE! APA Z250 UPGRADE?

 

Inti Deras Motors Sdn Bhd membawa model lain pembebasan terbaru dari Kawasaki, Z250 ABS Edition yang terbaru.

 

Edisi ABS Z250 yang hampir menyerupai gaya Sugomi Z1000, motosikal super siri Z, yang datang dengan banyak usaha pengurangan berat badan, tetap menjadi minimum. Reka bentuk yang bersih, dipotong barang-barang yang tidak perlu, dan susun atur yang diperbaiki membolehkan enjin langsing dan sistem penyejukan dengan pemanasan luaran yang diminimumkan.

 

Masih membawa dua silinder 249 cc, DOHC, kilang yang disejukkan dengan cecair dari generasi terdahulu. Ditambah dengan kotak gear enam kelajuan, Kawasaki berkata Z250 ABS mampu mengeluarkan 36.8 hp dan 27.5 Nm toque.

 

Ciri-ciri baru untuk Z250 ABS Edition 2019 termasuk:

  1. Ketinggian kerusi Z250 semua yang baru kini 795mm, sesuai untuk semua penunggang. 
  2. Tangki bahan bakar 14 liter kini telah diubahsuai untuk tujuan gaya, menjadikannya sejajar dengan reka bentuk Sugomi Kawasaki untuk motosikal sukan Z-series. 
  3. Lampu LED berkembar yang baru direka dengan sangat jelas dan menawarkan ketara meningkatkan kecerahan dan kurang penggunaan semasa. 
  4. Kawasaki Z250 mempunyai fungsi multi-fungsi yang diperbaharui dan tachometer mudah dibaca dengan penunjuk kedudukan gear, kapasiti bahan bakar, ekonomi bahan api masa sebenar dan purata, suhu air, jam dan meter perjalanan perubahan minyak. 
  5. Lampu LED Tail menggantikan mentol lampu Z250 / Z300 sebelumnya yang menyumbang untuk menimbulkan kesan tajam. 
  6. Tolong kopling slipper yang baru mempunyai 20% lebih ringan daripada model sebelumnya dan jajaran pertunangan yang lebih baik menjadikan klac mudah untuk dikendalikan.
  7. Oleh itu semua berat adalah lebih ringan 3KG.

Dengan reka bentuk dan gaya ringan yang baru, pencapaian berkualiti dan prestasi yang berkuasa, mesin baru ini pasti akan menjadi permen mata baru di jalan raya dan boleh didapati dalam warna hijau. Adakah anda bersedia untuk memasuki dunia siri Z dan menjadi perhatian baru?

 

Orang ramai akan dapat pengalaman baru Z250 Kawasaki yang akan disediakan dan dipaparkan di Inti Deras Motors Sdn Bhd Penampang.

Leave comments

Your email address will not be published.*You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Back to top